Preturi Porti Sectionale Sectionate Chisinau Moldova

Porţile secţionate sunt unele din cele mai populare tipuri de porţi folosite în prezent datorită raportului de siguranţa în exploatare, durabilitate şi preţ. Pentru montarea unor porţi secţionate nu este necesară eliberarea spațiului adiacent, ca în cazul unor porţi tradiţionale.

Numele de porţi secţionate se datorează construcţiei speciale, alcatuite dintr-un număr variabil de panouri (de obicei între 4 şi 8 în funcţie de înălţimea deschiderii), care culisează în plan vertical în interiorul garajului pe profile de ghidare verticale dar şi  orizontale, montate în tavan.  Toate elementele unei porţi secţionate sunt îmbinate la cald ceea ce le oferă fiabilitate şi robusteţe deosebită în timp.

 Avantajele porţilor de garaj secționate

- Parametri individuali. Porţile secţionale pot fi adaptate oricărui spaţiu; vorbim aici atît de garaje standard cît mai ales de cele atipice (forme şi dimensiuni neregulate). Porţile pentru garaj produse de către compania noastră "Porţi Automate”, sunt realizate în conformitate cu cerinţele Dvs de spaţiu.
- Acest tip de porţi sunt perfecte pentru garajele cu spaţiu redus la exterior sau pentru garajele cu ieşire la trotuar. Porţile secţionate nu necesită spaţiu suplimentar în afara garajului pentru a se deschide (spre deosebire de porţile de garaj monolitice) autoturismul putînd fi plasat chiar lîngă intrare.
- Prin structura lor constructivă, porţile de garaj secţionate sunt foarte fiabile şi nu necesită o intreţinere complexă. Îmbinările între panouri sunt concepute să asigure protecţie contra rănirii accidentale.
- Durabile şi rezistente în timp, datorită structurii solide, realizate din şine de oţel. Mecanismul este prevăzut pentru aprox. 25 mii de cicluri de deschidere/închidere.
- Confort la exploatarea porţilor. Porţile secționate deţin un sistem constructiv ce permite acţionarea atît manuală (reductor cu lant), cît şi automatizată (motor, telecomanda, card). Acţionarea automată însă, oferă un maxim de confort şi un sistem fiabil de control al accesului.
- Design modern. Cu o gamă largă de opțiuni de design, porţile secţionate pot fi construite într-o multitudine de variante: pot fi vopsite în diverse nuanţe RAL, pot avea încastrată uşă pietonală; pot avea incluse ferestre (numite şi vitralii, asigură patrunderea luminii naturale)ca să se potrivească perfect în orice design exterior.
Toate aceste caracteristici tehnice au poziţionat porţile de garaj secţionate ca fiind un produs favorit al clienţilor.
Noi confecţionăm porţile secţionate de o calitatea ireproşabilă, respectînd toate standardele europene de calitate.

Compania noastră "Porţi Automate” comercializează și instalează porţi pentru garaj în raza oraşului Chișinău, livrarea fiind disponibilă în orice altă localitate din Republica Moldova.

 


Suna acum! 076-079-470 - Porti Automate md

<